onsdag 28. mai 2008

Ja til Far OG Mor!

Dere har sikkert fått med dere debatten om forslaget til ny ekteskapslov. Hvis loven kommer igjennom vil homofile og lesbiske kunne gifte seg med lik linje som hetrofile. Dette inluderer også at homofile får adoptere, og at lesbiske får retten til kunstig befruktning. Dette er ting som vi ikke aner konsekvensene av, hverken for barna eller samfunnet. Utredningen til regjeringen er slett ikke grundig nok, og stortinget har fortsatt til til å be om en skikkelig utredning. Derfor er det viktig at alle som ikke tar sjansen på at denne loven blir vedtatt skriver under på oppropet til foreldrerett.no! Det kan du gjøre på http://foreldrerett.no/, og du kan også sende din egen personlige melding til en stortingsrepresentant. Se også videoen på bloggen min fra jatilfar.no.

9 kommentarer:

Marita sa...

Bra at du tar opp detta, Marit! Eg skjønne bere ikkje ka som skjer med samfunnet. Det e galt og for lite gjennomtenkt. Eg skriv lett onda.

Isabell sa...

Eg veit ikkje om eg er heilt einig med deg der, Marit... Men det er flott at du er engasjert :)

sa...

Utrulig vanskeli debatt...Eg har diskutert den med monge forskjellige personar, men begynne først no å klara å sjå kor mitt eige synsponkt e...;)

Da blir kjekt med mykje KrFU-ing te hausten!! - Særlig sia du e med:)

Marit sa...

Det blir det Tone Marit! Spesielt også siden du er med=) Håper du skriver under oppropet;)

Sondre sa...

keep up the good work:) går d bra med deg forresten? klar for sommerferie?

Øyvind Bye sa...

ja til kjønnskvotering i ekteskapet! ekteskapet har i alle tider bestått av mann og kvinne og ved å vedta denn loven man nå går inn for går man mot biologiske bånd, mot bibelen og andre religioner, mot seriøs politikk og mot respekt for velgerne ettersom ingen kunne regne med at en rødgrønn regjerning ville gå inn for en slik lov på bakgrunn av det f.eks sp sa før det forrige stortingsvalget..

Takk Marit!

Marit sa...

Det går bra med meg vettu^^ Blir veldig deilig med sommerferie ja! Håper jeg bare ikke kommer opp i untlig tentamen:S Deg da Sondre?

Sondre sa...

joda, her i bergen er d jo til og med fint vær. når får du vite om du kommer opp i muntlig?

nå er det én uke til jeg har "sommerferie". i år betyr det ti uker med jobb... men d blir sikkert kjekt når jeg først kommer i gang.

Marit sa...

Det får vi vite på onsdag. Hvis jeg kommer opp må jeg være igjen til fredag, hvis ikke kan jeg reise hjem.

Det var en del jobbing ja! Men det blir sikkert bedre når du er kommet i gang, ja=) Håper du får litt ferie innimellom også!