tirsdag 26. august 2008

Målrettet liv


Nå har jeg begynt på Framnes igjen, og skolen er godt i gang. Men man må jo passe på å få med seg den åndelige delen i hverdagslivet også, så jeg og Synnøve har bestemt oss for å lese Målrettet liv. Det er en andaktsbok med et stykke som skal leses hver dag, og det er 40 stykker til sammen i boken. Vi har også signert en avtale som står i begynnelsen i boka, så ingen av oss slipper unna;) Vi har til nå lest 6 stykker, og alle har værtknallbra! De er veldig utfordrene og jeg tror jeg har en del å jobbe med utover. Når vi er ferdig med boken kommer jeg til å legge ut en "anmeldelse" av boka her på bloggen.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Marit! Håper at ditt andre år på Framnes blir supert. Selv var mitt 2. år det beste (dvs. mest bekymringsløse). Gleder meg til å lese anmeldelsen av boken, kanskje noe for meg å ta med meg når jeg skal til Skien?! Du må hilse kjente og kjære på framneshalvøya. Håper vi sees igjen om ikke alt for lenge. Har nemlig lyst til å ta meg en tur skjønner du:) Er det noe nytt fra Vestlandets kanter?

synnøve sa...

Bra Marit:) Eg glede meg til å lesa eit nytt stykke i dag;)
anbefale boka til absolutt alle!

Elisabeth N.J sa...

Bra tiltak å lese en sånn bok sammen. Sånt kan gi stort utbytte!!

Min favorittandaksbok er "Ett er nødvendig" av Hans Erik Nissen. Herlig konkrete og treffende stykker! Dere får ta den neste år =)

Øyvind Bye sa...

Gud velsigne deres lesning Marit!
Jesus har mye godt for dere.

i kveld reiser jeg tilbake til Værnes. Spennende tider i vente. Vi snakkes om en måneds tid eller noe!

Marit sa...

Signalrød: Ja, tror det blir et utrolig bra år:) Hadde vært kjempekoselig om du kom en tur til Framnes ja! Ikke mye nytt som skjer her, bortsettfra en del nye førsteklassinger og litt krf-aktivitet:)

Synnøve: Blir utrolig bra ja! Vi må prøve å få lest hver dag:P

Elisabeth: Ja, synes faktisk det allerede har gitt resultater! Må prøve å få lest den andaktsboka:)

Øyvind: Ja, du får ha lykke til på skytebanen;)

Marita sa...

we've been talking... and we all think it's time you updated your blog!

Marita sa...

Okey, I'll take the hint...:S

Marita sa...

what? korleis i alle dagar klara du å kommentere med min brukar?:S

Marit sa...

Hehe, det var ikke meningen egentlig...:P Var bare logget på med din konto pga sos og sos- greiene, og så var jeg ikke klar over det selv:S;P

Rahim Nicolay Ali sa...

Har du sluttet å blogge:-(? Hvordan går det med lesingen av Målrettet Liv forresten? Leser den selv med noen kamerater. Spennende og utfordrende bok. Håper livet på Framnes er bra:-) Vi snakkes jo!

Marit sa...

Det går veldig fint, dvs vi er egentlig ferdige, så burde ha skrevet den anmeldelsen:p Har kanskje sluttet å skrive:S Er ikke bevisst, men er bare blitt sånn. Må prøve å få den oppe å gå igjen tror jeg=) Livet på Framnes er veldig bra, men hektisk. =)