mandag 7. juli 2008

Skjærgårds 2008!


Ja, nå har jeg vært på Skjærgårds Music and Mission for fjerde gang, sammen med Mia, Sigrun og Kristin. I tilegg teltet Marianne Thormodseter (min eks-romkamerat) og Stine Aamli rett ved siden av oss. Det var en utrolig konge uke med mye bra musikk, sosialisering, solbrente skuldre, kø for do, dusj og mat, og det beste: Masse Gud og Jesus! Jars of Clay fremførte en kjempe konsert fredag kveld, og Sahra Kelly og Paul Colman opptrette med mye bra musikk lørdag kveld. Dette førte til et cd-salg for alle fire; en Sahra Kelly CD, en Paul Colman CD og et Ole Børud-kjøp.

Vi var også med på mange bra seminarer, blant annet et Harry Potter-seminar kalt Harry Potter: Busemann eller profet? Seminaret skuffet litt med innholdet, men det ble sagt mye bra også.

Uka endte med en meget interresant lørdagsnatt der Mia, Siri (som slo seg sammen med oss fra fredagen av), Stine, Marianne og jeg ble sitttende å snakke med noen fulle folk som kom med båt inn på Risøya. Det ble faktisk til en riktig dyp og god samtale, og tilbakemeldingen var at de hadde funnet ut at kristne kunne være riktig hygglige og ikke alltid dømmende. Søndagsmorgenen kom med regn, en klissvåt avslutningsgudstjeneste og et enda mere vått telt. Vi ble heldigvis hentet av mora til Mia, så vi slapp å ta buss hjem.

Alle som ikke var på Skjærgårds i år anbefales på det sterkeste å ta en tur, gjerne hele uka, neste år! Nå skal i hvert fall jeg videre til oase=)

3 kommentarer:

Eirin sa...

ser ut som at du har kost deg masse på skjærgårds. Det er bra!
Hadde lyst og planer om å dra jeg og men det passa dårlig.
Kos deg masse videre i ferien og nyt den:)

Marit sa...

Det var utrolig bra ja! Dumt du ikke kunner, du får prøve neste år;) Kos deg masse i ferien du også!

Bete sa...

ååå det så jo bare SÅ gøy ut! savna dere fælt skal jeg si deg.
klem!