torsdag 12. mars 2009

Stress!


Den siste uka har jeg vært stressa. Veldig stressa. Og det regner jeg meg å vær helt til påske. Jeg har nemlig sinnsykt mye å gjøre, og skolen utgjør absolutt det meste. Men jeg prøver å tenke fornuftig og at jeg må ta en dag av gangen. Noen som har noen tips for å stresse ned hverdagen?

7 kommentarer:

Marita sa...

Løft blikket frå alle prøvane og innleveringane og tenk på kor lite det faktisk betyr i forhold til andre ting. Tenk på dei mange stressa tidene du har hatt før og at du har kommt deg gjennom det. Tenk at det kjem til å gå bra.

"Don't worry be happy"

"Always look on the bright sinde of life"

Det er det eg prøver å gjere, men ikkje alltid så lett. Eg kjenner meg igjen for å sei det sånn.

Magnhild sa...

Enig med Marita.
I tillegg har eg et hett tips til:

Lag deg "to do-lister" for dagene. Kryss av når du har gjort det du skal. Då føles det ikkje like uoverkommelig. Eg sitter midt i en stressperiode sjølv. Listene mine er gode å ha. Eg skriver ikkje bare opp de tingene eg må gjøre for å bli ferdig med det som stresser meg, men også de koselige tingene som dagen skal by på.

Lykke til.

Marit sa...

Takk for gode tips Marita og Magnhild! Skal prøve å følge de=)

Benedikte sa...

Tre tips:
- djupe andedrag
- massasje
- tur i frisk luft

Marit sa...

Tusen takk for tipsene Benedikte, skal prøve de ut med en gang=)

Øyvind Bye sa...

prøv å sov nok. og prioriter hardt, sett klare mål for hva som skal gjøres en dag, og når du har gjort det gjør du noe avslappende resten av dagen.

vær hard mot det selv og andre, og si nei hvis noen spør deg om å gjøre noe for de.

Marit sa...

Hehe, har faktisk vært ganske flink til akkurat de tingene i det siste. Har sovet ganske mye og klart å prioritere de tingene som jeg må gjøre=)